Adatvédelem
Bélyegző készítés
Bélyegző készítés 1. oldal, bélyegző  fajták, itt vagy most
Bélyegző készítés 2. oldal, bélyegző méretek
Bélyegző készítés 3. oldal, szerkesztési tanácsok
 

Rendelhetsz tőlem...

...bármilyen bélyegzőt. Ebben laza 20 év tapasztalat és egy CO2 lézerforrású gravírozó és vágógép segít, amivel kigravírozom a bélyegző gumi lemezt.
Írd meg, vagy faxold el mit szeretnél. Amennyiben még nem tudod pontosan, mire lenne szükséged, mit lehet megvalósítani, akkor kérlek olvasd végig amiket itt leírtam, és ha ez sem segít, lépj kapcsolatba velem bátran, együtt biztosan megtaláljuk a legjobb megoldást.

Olvasd végig, vagy kérlek válassz:

Colop bélyegzők

Az alábbi bélyegzőket tudom elkészíteni Neked:

 

Hagyományos (automata) önfestékező bélyegző

Automata bélyegzők

Ez a leggyakrabban alkalmazott típus. Előnye, hogy a festékpárna a készülékben van, így még véletlenül sem fog össze-vissza mindent a bélyegző festék. A festékpárna újra festékezhető, ha már kezdenek halványulni a lenyomatok. Igény esetén akár más színűre is lehet cserélni.
Az önfestékező bélyegzők mérete széles skálán mozog, és akár a ház színét is meg lehet választani.

Fanyeles kézi bélyegző

Fanyeles bélyegzők

Múltidézésen kívül jól használható, ha nagyon nagyméretű lenyomat kell, vagy ha nem teljesen egyenletes felületre kell lenyomatot készíteni. Külön festékpárna kell hozzá.

Dátum bélyegző

Dátum bélyegzők

Létezik önfestékező és kézi festékezős változatban. Lehet fémházas, vagy műanyag házas. A változtatható dátum állhat csak magában, vagy lehet szöveg alatta, felette vagy körülötte. Létezik a hónapot csak számmal, vagy rövidítve kiírva megjeleníteni képes változat. Általában 10 évnyi évszám van rajtuk. Lehetséges hogy a dátum mellett időpontot is megjelenítsen néhány speciális típus.
Van teljesen automatikus elektronikus érkeztető bélyegző készülék is.

Sorszámozó bélyegző

Sorszámozó bélyegző

Ezek az összetett felépítésű készülékek folyamatos vagy ugrásos sorszámozásra alkalmasak.

Dombornyomó bélyegző

Dombornyomó készülék

Ennél a típusnál nincs festék, és nem lenyomni kell, hanem egy klisépár nyom bele valamilyen mintát a papírba, ami úgy is marad. Ilyen bélyegzőt használnak az ügyvédek. Előnye hogy nehezebb hamisítani, hiszen magában a papírban okoz változást. A dombornyomó bélyegző kialakításáról a szerkesztési tanácsokban olvashatsz.

Zseb bélyegző

Zseb bélyegzők

Ezek az önfestékező bélyegzők kis méretükkel és teljesen zárt házukkal különböznek csak a hagyományos önfestékező bélyegzőktől. A zárható ház megakadályozza, hogy a zsebben, vagy a táskában véletlenül „lenyomódjon” a bélyegző.

Aláírás bélyegző

Aláírás bélyegző

Ebben az esetben a lenyomat a megrendelő aláírása alapján készül. Ezt még ki lehet egészíteni normál szöveggel. Jól használható azoknak, akiknek rengeteget kell aláírni. Ott azonban nem használható, ahol hiteles kézzel írott aláírás szükséges. Arról, hogy mi kell ehhez, a szerkesztési tanácsokban olvashatsz.

Többszínű bélyegző

Osztott cserepárnás bélyegzők

Ezek csak önfestékező bélyegzők lehetnek. A festékpárna van több részre osztva, és különböző színű bélyegzőfestékkel átitatva. A lenyomaton a különböző színű részeknek egy bizonyos távolságra kell lenniük egymástól. Erről a szerkesztési tanácsokban olvashatsz.

Bélyegző logóval, grafikával

Itt a lényeg az, hogy nem csak valamilyen szöveg van a lenyomaton, hanem valamilyen monokromatikus grafika is, amivel egyedivé tehetjük a bélyegző lenyomatot. A szerkesztési tanácsokban bővebben olvashatsz erről.

Kapcsolat / megrendelés
Facebook